Joseph P. Farrell: SS Bratrstvo zvonu. Neuvěřitelná tajná technologie nacistů. Nacisté v NASA, JFK a Majic-12

1764
Joseph P. Farrell: SS Bratrstvo zvonu. Neuvěřitelná tajná technologie nacistů. Nacisté v NASA, JFK a Majic-12

V dubnu roku 1945 opustil podzemní bunkr v Dolním Slezsku spolu s čtyřhvězdičkovým generálem SS Hansem Kammlerem také supertajný nacistický projekt tajných zbraní s názvem „Zvon“ i s veškerou dokumentací.

Přibližně ve stejné době byl na letišti v Praze pořízen jeden z posledních snímků letadla Junkers 390. Poněvadž na konci války už existoval pouze jediný exemplář Ju 390, znamená to, že letadlo odletělo z Prahy do blízkého Ludwigsdorfu (pravděpodobně přistálo na polském letišti v Opole), vyzvedlo tam další náklad a pak – podle důstojníka SS, který byl zapojen do tohoto projektu, a záznamů z vyšetřování, jež byly nalezeny v berlínském dokumentačním centru – odletělo na základnu Bodo v Norsku, načež jak zvon, tak i generál Hans Kammler jednoduše zmizeli.

Má se za to, že letadlo odletělo do Ameriky nebo Argentiny. Předehrou tohoto zmizení bylo povraždění většiny vědců a techniků zapojených do projektu popravčími četami SS. Tato tajná zbraň byla podle jednoho z německých nositelů Nobelovy ceny klasifikována jako Kriegsentscheidend, a zvon tak byl ve zhodnocení německého vrchního velení Třetí říše oceněn výše než atomová bomba.

Co představoval tento zvon? Jaké nové odvětví fyziky nacisté s jeho pomocí objevili? Kam až byli nacisté po válce ochotni zajít, aby ochránili progresivní technologii, kterou představoval?

V knize SS Bratrstvo zvonu odhaluje Joseph P. Farrell, zabývající se alternativní vědou a výzkumem historie, řadu exotických technologií, jež nacisté zkoumali, a zpochybňuje konvenční názory na konec druhé světové války, událost v Roswellu a vznik MAJIC-12, tajného vládního týmu pro zkoumání UFO.

Dr. Joseph P. Farrell má doktorát z patristiky na universitě v Oxfordu a soustavně se zabývá zkoumáním fyziky, alternativní historie a vědy – a „zvláštních věcí a událostí“.  Jeho kniha The Giza Death Star vyšla v roce 2002 a byla jeho první výpravou do „alternativní historie a vědy”. Následovalo pokračování tohoto tématu o paleofyzice Velké pyramidy v Gize, vnímané jako vojenský zbraňový komplex, v podobě knihy The Giza Death Star Deployed (2003), a tuto trilogii dokončil dílem nazvaným The Giza Death Star Destroyed (2005).

Když se seznámil s vynikající knihou Igora Witkowskiho The Truth About the Wunderwaffe, jenž jako první vyšel na veřejnost s příběhem o zvonu, který se stal poutavým příběhem o potlačované a zatajované vědě a technologii dvacátého století, začal sbírat materiál a procházet odtajněné spisy NSA, CIA a FBI a vydal dvě knihy o nacistických tajných zbraních, Reich of the Black Sun: Nazi Secret Weapons and the Cold War Allied Legend (2005) a SS Brotherhood of the Bell: The Nazi’s Incredible Secret Technology (2006).  Jeho nová kniha, The Cosmic War: Interplanetary Warfare, Modern Physics, and Ancient Texts (2007), navazuje na témata otevřená knihou SS Bratrstvo zvonu stejně jako další svazky v této řadě: Secrets of the Unified Field: The Philadelphia Experiment, The Nazi Bell, and the Discarded Theory (2008), The Philosopher’s Stone: Alchemy and the Secret Research for Exotic Matter (2009), Nazi International: The Nazis‘ Postwar Plan to Control Finance, Conflict, Physics and Space (2009), Roswell and the Reich: The Nazi Connection (2010), Babylon’s Banksters: The Alchemy of Deep Physics, High Finance and Ancient Religion (2010).

Zatím poslední knihou Josepha Farrella je letošní novinka z nakladatelství Feral House – Genes, Giants, Monsters and Men: The Surviving Elites of the Cosmic War and Their Hidden Agenda. Námětem je provokující myšlenka, že historie lidské rasy není tak jednoduchá, jak ji podávají učebnice, nýbrž zde existuje ještě historie skrytá stovky tisíc let…

Ukázky z knihy naokultura.cz.


Edice Okultura
Vyšlo ve spolupráci s nakladatelstvím Volvox Globator, květen 2011
Vydání 1.
Vazba vázaná
Počet stran 464
978-80-901884-7-1

Rozebráno.